Blå blok uddeler valgflæsk

Pape og Løkke trak i dag i arbejdstøjet

Selvom statsministeren endnu ikke har udskrevet valg, så er valgkampen i fuld gang. Onsdag sendte den blå blok sine topfolk til Østjylland for at sælge borgerlige mærkesager og ikke mindst for at hente opmærksomhed.

Venstres Lars Løkke Rasmussen besøgte formelt set byggeriet på Skejby Sygehus, og den konservative partiformand Søren Pape brugte sin dag hos slikfabrikanten Carletti i Skødstrup.

- Jeg er rundt i landet og møde virkeligheden, og her har vi en virksomhed som gerne skulle fortsætte i Danmark og der er en række afgifter der er generende for det, siger Konservatives partiformand Søren Pape til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Får de konservative får magt ved det kommende valg, mener de, at blandt andet fjernelsen afgiften på mandler og chokolade vil give flere arbejdspladser på fabrikken.

Lars Løkke Rasmussen havde til lejligheden medbragt hjelm med parti-logo, men han ville ikke officielt sige, at besøget var på grund af et forestående valg.

- Jeg er her af ren nysgerrighed, og så har jeg en gammel aftale med Bent Hansen om, at jeg skulle komme og se hvordan det gik, siger Lars Løkke Rasmussen.