Bjørnene vandt stensikkert i den første kvartfinale

Det aarhusianske basket-hold Bakken Bears lammetævede sin kvartfinalemodstander mandag aften

Knald eller fald-kampene er nu i gang i den bedste danske basketrække, og igen i år er nogle af favoritterne til at løbe med titlen fra Østjylland.

Heriblandt finder man aarhusianske Bakken Bears, der som grundspilsvinder på papiret har fået den letteste kvartfinalemodstander. Det blev kun bekræftet i den første kamp.

Her var der nemlig aldrig tvivl om resultatet, da Bakken Bears tog imod Stevnsgade Supermen. Gæsterne fik en forfærdelig start, og allerede efter første periode var den første kvartfinale nærmest afgjort.

28-5 stod der på måltavlen, og københavnerne havde ikke fået et ben til jorden. Bedre blev det ikke for gæsterne i anden periode, som Bakken også vandt komfortabelt med 10 point. Pausestillingen var 56-23.

Læs også Bakken Bears storsejrer og vinder grundspillet

Så kunne man have forventet, at hjemmeholdet trak i håndbremsen og tog det stille og roligt efter pausen, men nej, opgøret skulle lukkes helt og aldeles. Endnu engang vandt bjørnene en periode stort.

De sidste 10 minutter blev mere lige i takt med flere udskiftninger fra hjemmeholdet, men alligevel endte sejren med at blive på hele 117-60.

Der spilles bedst af fem kampe. 

Bakken Bears-Stevnsgade 117-60 (56-23)

Bakken Bears: Devaughn Akoon-Purcell, 19 point
Stevnsgade: Filip Rajovic, 22 point