Bjerringbro-Silkeborg er med i toppen

En kneben sejr over Mors-Thy Håndbold sender holdet på slutspils-kurs

Hele tre hold i Herre Boxer Ligaen i håndbold kan lige nu kalde sig indehavere af førstepladsen.

Et af dem er Bjerringbro-Silkeborg, som tirsdag aften vandt et tæt opgør mod Mors-Thy Håndbold med cifrene 25-22. Holdet har ligesom Team Tvis-Holstebro og Skjern 26 point i ligaen, men der er det lille "men", at BSV-spillerne er en kamp bagud forud for at netop Tvis og Skjern tørner sammen i weekenden.

Vejen til den delte førsteplads blev altså banet tirsdag, hvor særligt Bjerringbro-Silkeborgs målvogter Kasper Larsen udmærkede sig. Han måtte for første gang i denne sæson i aktion eftersom, at holdets førstevalg, Søren Rasmussen, var ude med en hjernerystelse.

BSV henter kontraktfri Damgaard

Kasper Larsen leverede flere flotte redninger og formåede at holde BSV inde i kampen:

- Det er første kamp efter en lang pause, og i angrebet skal man lige finde hinanden. Der var lige lidt rust, der skulle bankes af i kampens indledning, siger Kasper Larsen til klubbens hjemmeside om den målfattige start.

Ved pausen var Bjerringbro-Silkeborg foran 13-10. En føring, som holdet formåede at holde i anden halvleg.

At keeperen Kasper Larsen spillede en rolle i den forbindelse, kan ses på redningsprocenten, som for hans vedkommende var på hele 43 procent, mens Mors-Thys Søren Haagen kun fangede hver fjerde bold (26 procent).

Næste gang BSV skal i aktion i ligaen i et forsøg på at cementere topplaceringen, er onsdag den 17. februar, hvor modstanderen hedder Skanderborg Håndbold.