Biltyv kørte ind i facaden på tankstation og stak af

En 20-årig mand er anholdt og sigtet i sagen

Foto: Google Streetview

En 20-årig mand fra Aarhus er blevet anholdt og sigtet for en stribe forseelser, efter han fredag ifølge Østjyllands Politi kørte ind i en tankstation i en stjålet bil.

Episoden fandt sted i Rosenhøj i Aarhus. Her kom den 20-årige kørende i en stjålet VW Golf, hvorefter han af ukendte årsager kørte ind i muren ved OK-tankstationen på vejen Rosenhøj i området af samme navn.

- Der var tre personer i bilen. De to af dem, føreren og en passager på bagsædet, stak af, mens den tredje blev i bilen, siger vagtchef Peter Hunniche fra Østjyllands Politi.

Læs også Toårigt barn påkørt af bakkende bilist

Der var flere vidner på stedet, som kunne give en god beskrivelse af føreren af bilen, den 20-årige mand, og det resulterede i, at han kort tid efter blev anholdt.

- Den gode beskrivelse var årsag til, at en patrulje lidt senere kunne genkende manden og anholde ham, siger Peter Hunniche.

Den 20-årige er nu sigtet for kørsel uden førerret, for brugstyveri af personbil, for at flygte fra færdselsuheldet og for ordensbekendtgørelsen ved ikke at efterkomme politiets anvisninger.

Ingen personer kom ifølge politiet til skade ved uheldet.

Det var her i det sydvestlige Aarhus, at episoden fandt sted fredag formiddag. Foto: Google Maps