Bilka sætter dato på åbning i Randers Storcenter

Bilka står foran et stort renoveringsprojekt og skal ansætte flere hundrede

Den nye Bilka kommer til at have åbent fra klokken 6 om morgenen til midnat, og Bilka får brug for flere hundrede ansatte til den nye butik. Foto: Claus Bjørn Larsen - Scanpix

Bilkas direktør Mark Nielsen kunne i oktober sidste år fortælle, at hypermarkedskæden overtager Kvicklys 10.000 kvadratmeter store butikslokaler i Randers Storcenter.

Jeg forventer, at vi kan vise kunderne det bedste inden for detailhandlen og et kæmpestort sortiment.

Jan Møller, Bilka

Nu er der sat en dato for, hvornår Bilka åbner i storcenteret i Randers. Det bliver den 3. august 2018, oplyser den kommende varehuschef, Jan Møller, til TV2 ØSTJYLLAND.

Dansk Supermarked, der driver Bilka, overtog lejemålet i Randers Storcenter 1. januar, hvor Kvickly lukkede.

Bilka mangler flere hundrede ansatte

Bilka-direktør Mark Nielsen kunne allerede i oktober fortælle, at Bilka i Randers får en slagter, bager, delikatesse med fisk og sushi samt en tekstilafdeling.

Det kræver dog del arbejde at ændre en Kvickly-butik til et hypermarked, som er en type megavarehus, der kombinerer supermarked og stormagasin. 

Jan Møller kommer til at stå i spidsen for den nye Bilka i Randers Storcenter. Foto: Dansk Supermarked Group

- Vi går i gang med et stort renoveringsprojekt og hele lokalet skal instandsættes og gøres klar, så kunder møder et splinternyt Bilka til august. Jeg forventer, at vi kan vise kunderne det bedste inden for detailhandlen og et kæmpestort sortiment, som de ikke kan se andre steder. siger Jan Møller onsdag til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Bilka i Randers søger 500 nye medarbejdere

Den nye Bilka kommer til at have åbent fra klokken 6 om morgenen til midnat, og Bilka får brug for flere hundrede ansatte til den nye butik.

- Vi skal ud og rekruttere omkring 400 ansatte, og vores intention er at lave en hjemmeside, hvor man søge jobs på, siger Jan Møller til TV2 ØSTJYLLAND.

Han kan endnu ikke oplyse, hvornår hjemmesiden oprettes eller præcist, hvor mange ansatte Bilka kommer til at mangle.

Læs også Bilka kommer til Randers: Erstatter Kvickly i storcentret

I Randers Storcenter ser man frem til at Bilka flytter ind i Kvicklys lokaler.

- Vi er rigtig, rigtig glade for, at vi får Bilka til Randers Storcenter, og vi har store forventninger til, hvad de bidrage til centeret, siger Lene Nørgaard, der er marketing- og eventchef i Storcenter Randers.

Et hypermarked er typisk på mellem 10 og 25.000 kvadratmeter, beskæftiger mellem 300 og 700 ansatte og fører fuldt sortiment inden for fødevarer og non-food.

Randers Storcenter har netop oprettet en begivenhed i forbindelse med, at der er sat dato på åbningen af Bilka. Foto: Facebook