Bilister overså og påkørte bløde trafikanter

Lørdag eftermiddag var der med kun en times mellemrum to trafikuheld, hvor bilister påkørte en cyklist og en motorcyklist

I Risskov ved Viengevej og Ravnsøvej blev en 55-årig cyklist påkørt. Foto: Google Street View

Under et venstresving på Ingerslevs Boulevard ramte en ung bilist en motorcyklist. Foto: Google Street View

1 af 2

Først en cyklist og kort efter en motorcyklist var lørdag eftermiddag ofre for uopmærksomme bilister i Aarhus. Begge implicerede slap heldigvis med mindre skader.

I Risskov var det kl. 15.39 en 51-årig mandlig bilist, der kom kørende ad Viengevej, og som da han skulle dreje til venstre ad Ravnsøvej påkørte en 55-årig mandlig cyklist.

Læs også Ung mand sad fast i babygynge: Brandfolk måtte skære ham fri

- Cyklisten blev påkørt og væltede over i en personbil, der holdt stille ved vigelinjen på Ravnsøvej. Cyklisten blev kørt til skadestuen til behandling for lettere skader, oplyser Østjyllands Politi.

Og under en time senere var den så gal igen. Denne gang på Ingerslevs Boulevard, hvor det igen var under et venstresving, at en bilist overså en blødere trafikant.

Læs også Brand i lejlighed i Odder - køkken er helt udbrændt

- Ved et venstresving overså en 20-årig bilist en 54-årig mandlig motorcyklist, der var ved at foretage en overhaling. Motorcyklisten blev ramt og skubbet ind i en personbil, der holdt på skråparkeringen, fortæller politiet.

I dette tilfælde blev motorcyklisten behandlet for mindre skrammer af tilkaldt ambulancepersonale.

Ifølge Østjyllands Politi endte begge uheld altså uden alvorlige personskader.