Bilist truet med pistol

Lørdag aften endte i et mareridt for ungt par

De to unge befandt sig i en bil ved denne OK-tankstation i Paderup, da de blev truet af en bevæbnet røver. Foto: Google Maps

En 22-årig mand og en 19-årig kvinde oplevede formentlig deres livs mareridt, da de lørdag aften kort før midnat blev antastet af en bevæbnet mand nær Randers Storcenter.

Ifølge politiet sad parret i deres bil på en OK-tankstation, da en fremmed mand pludselig steg ind i bilen.

Med en medbragt pistol truede manden parret til at køre til busterminalen i Randers, hvor de blev beordret til at hæve penge til ham. Kontoen var dog tom, og derfor fik den bevæbnede mand ikke udleveret penge.

I stedet truede han parret til at køre til landsbyen Askildrup syd for Randers, hvor de blev beordret ud af bilen. Derefter stjal han bilen og kørte fra stedet i retning mod Randers.

- Bilen er en lidt ældre mørkeblå Peugeot 406. Vi hører meget gerne fra personer, som har set den siden i aftes, siger vagtchef Jens Rønberg fra Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Talte med udenlandsk accent
Den stjålne bil har registreringsnummeret AW 59 755.

Manden, der røvede den, er cirka 20 år. Han er cirka 180 cm høj og robust af bygning.

Under røveriet var han iført en sort hættetrøje med hætten trykket op over hoveder, en hvid bandana for munden og lyseblå cowboybukser.

I højre hånd bar han en sort pistol med et cirka 30 cm langt rundt løb. Det er usikkert, om pistol var en attrap.

Røveren talte dansk med udenlandsk accent.