Biker-festival gik som smurt

Horsens State Prison Motorcycle Festival var en succes for både gæster og arrangører

Torsdag, fredag, lørdag var der rockmusik og motorcykler, da Horsens State Prison Motorcycle Festival for første gang løb af stablen.

Passion for rockmusik og motorcykler var i højsædet ved festivalen, hvor der var 3.500 personer forbi i løbet af de tre dage.

- Alle har været utrolig positive. Både gæster, musikere og udstillere. De fleste har sagt, at de aldrig har været til så fedt et arrangement, så vi er glade, siger projektkoordinator Kathrin Secher Stenkjær til tv2oj.dk.

Det er allerede besluttet, at festivalen vender tilbage i 2016. Datoerne offentliggøres allerede mandag.

På musiksiden var der gensyn med navne som Dizzy Mizz Lizzy, Twisted Sister og Pretty Maids, mens der var motorcykel-udstillinger weekenden igennem.

- Jeg tror, der er et marked for det, det er jeg ikke i tvivl om efter i år. Alle motorcyklisterne har virkelig råhygget og nydt det, men alle er jo velkomne, og det har været perfekte rammer, siger Kathrin Secher Stenkjær.

Hos Sydøstjyllands Politi fortæller vagtchef Hans Hoffensetz, at arrangementet også har været en succes set fra politiets synspunkt.

- Det var en stille aften lørdag, hvor der ikke var anledning til noget, og det er også billedet på hele weekenden, siger han til tv2oj.dk.