Beverly Hills hjælper Galten

Byfesten overlever med hjælp fra rigmand

I et hus det fleste kender som The Beach House fra TV-Serien Beverly Hills 90210, bor rigmanden Steffen Bay. Men det kendte hus har ikke altid været hans hjem, han er nemlig vokset op i Galten.

Steffen Bay har startet rejseselskabet Bay Exclusive, og fra sin base i Californien kan han nu give en hjælpende hånd til festligheder i sin barndomsby.

Det er en af kræfterne bag byfesten, Carsten Bach, der fik ideen til at spørge en californiske galtendreng om økonomisk støtte.

- Jeg kender ham overhovedet ikke, men for halvandet år siden, så jeg ham i tv-udsendelsen "Kurt kom forbi," og tænkte, ham kan jeg bruge til noget på et tidspunkt. Da jeg siden blev involveret i byfesten, som kom ud med underskud sidste år, kontaktede jeg ham for at høre, om han ville hjælpe," siger Carsten Bach til Lokalavisen / Skanderborg.

Nu er hjælpen nået frem. 25.000 kroner på et gavekort. Det kommer næsten til at dække udgifterne til byfestens legeland. Og dermed er vejen til overskud for byfesten meget kortere, skriver Lokalavisen / Skanderborg.