Betjent syet med 24 sting: Vidner søges til groft overfald

Politiet beder offentligheden om hjælp, efter politimand blev ramt i hovedet af en flaske natten til søndag

Foto: Google Street View

Sydøstjyllands Politi søger vidner til et groft overfald mod en politimand på Mælketorvet i Horsens natten til søndag, og i den forbindelse offentliggøres flere oplysninger i sagen.

Politimanden blev ramt i hovedet af glas fra en flaske, som blev kastet mod patruljebilen, hvor sideruden var delvist rullet ned. Politimanden måtte efterfølgende syes med 24 sting. Han er nu udskrevet fra sygehuset, men er fortsat sygemeldt og vil formentlig være det i en længere periode, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Flere vidner har henvendt sig i sagen, og det har nu fået politiet til at offentliggøre et signalement af den mand, som politiets mistanke nu retter sig mod.

Læs også Vildt angreb på betjent: Syet med 24 sting efter flaskekast

Pågældende beskrives som værende mand, mellemøstlig af udseende, cirka 170-180 centimeter høj og spinkel til almindelig af bygning. Han var iført sort jakke, lys/grå hættetrøje og sorte bukser

Ifølge vidnerne, som politiet har talt med, havde flere personer mobiltelefoner fremme i forbindelse med episoden, og her håber politiet, at nogle kan ligge inde med billeder eller video, som kan bruges i efterforskningen.

Efter flaskekastet er gerningsmanden formentlig løbet væk fra stedet i retning mod Søndergade, og politiet er ved at undersøge overvågningsvideo fra området.

Overfaldet fandt sted natten til søndag klokken cirka 04.30, og alle, som kan have set noget eller muligvis har billeder eller video taget på stedet omkring gerningstidspunktet, bedes kontakte politiet på telefonnummer 114.

Mælketorvet i Horsens Foto: Google Maps