Bestyrelsesformand politianmeldt

Bestyrelsesformanden for Lærerstandens Brandforsikring blev i går politianmeldt for sin rolle i sagen om uretmæssig udlejning af lejligheder.

Politiet skal nu undersøge sagen, hvor skoledirektør Jens Nygaards børn har fået lejligheder gennem et selskab, hvor Jens Nygaard er formand.

Det kom igår frem, at Jens Nygaard som bestyrelsesformand for Lærerstandens Brandforsikring har skaffet attraktive lejligheder i København til sine fire børn gennem Lærerstandens Brandforsikring.

Samtidig har den administrerende direktør i Lærerstandens Brandforsikring, Sven Emil Nielsen, slået fast, at bestyrelsen i Lærerstandens Brandforsikring med Jens Nygaard i spidsen har godkendt regler for udlejning af lejligheder, som gav medarbejdere og pårørende i selskabet en særstilling i forhold til at få lejlighederne.

På den baggrund har Komitéen Mod Magtmisbrug og Korruption politianmeldt Jens Nygaard og samtidig den øvrige bestyrelse i Lærerstandens Brandforsikring. Politiet skal nu undersøge, om bestyrelsen har forbrudt sig mod reglerne om mandatsvig og korruption. Det skriver avisen metroXpress i dag.