Behold Anders Kure!

AGF bør bygge et nyt hold op omkring forsvarsstyrmand

27:53

1 af 2

AGF bør bygge et nyt hold op omkring forsvarsstyrmanden Anders Kure, hvis klubben som forventet må en tur ned i den næstbedste række.

Sådan lyder opfordringen fra journalist på Ekstra Bladet Allan Sand Pedersen og sportsredaktør Tommy Poulsen fra Horsens Folkeblad i denne uges udgave af fodboldmagasinet Fodbold med Horup.

- Anders er kendetegnet ved at være en ærlig mand og en god klubmand. Det vil være et kæmpe tab, hvis AGF mister ham. Jeg kunne godt se ham som en af hjørnestenene, når de skal til at spille sig tilbage, siger Allan Sand Pedersen.

- Jeg ville bygge et nyt hold op omkring ham. Han har rutinen, og han har indstillingen.

Har spillet fantastisk i foråret

Også sportsredaktør Tommy Poulsen mener, at AGF bør strække sig langt for at beholde 28-årige Anders Kure i den hvide trøje.

- Det kunne være, at AGF skulle tænke sig om og sige: OK, vi beholder Kure. Han har spillet nogle fantastisk gode kampe her i foråret.

Anders Kure har kontraktudløb efter denne sæson. Han er endnu ikke afklaret i forhold til, hvor karrieren fortsætter. Dog fastslår han, at en eventuel nedrykning ikke får betydning i forhold til, om han bliver i Aarhus.

- Det lyder måske utroligt nok. Men om vi spiller Superliga eller 1. division, får ikke afgørende betydning i forhold til, om min fremtid i næste sæson ligger i AGF, fastslår han.

Se hele Fodbold med Horup-udsendelsen i videoen ovenfor. Foruden Anders Kure har Nick Horup besøg af endnu en hårdtarbejdende østjysk fodboldspiller, Randers FCs midtbanegeneral Christian Keller.