Bedre end Disney Sjov: Børn fik en dag på kælkebakken

Se video fra et par af de kælkebakker, hvor der i dag var mange børn

00:52

1 af 2

Det kan godt være, at snevejret drillede de voksne, der skulle på arbejde fredag morgen, men børnene derimod - ja, de kunne ikke få nok af den hvide nedbør.

TV 2 | ØSTJYLLANDs reporter og fotograf var i dag på en tur rundt i landsdelen for at forevige video af nogle af de østjyder, som fik en dag med sjov og leg i sneen.

Overblik: Sådan ramte snevejret i det østjyske

Sådan nogle fandt de blandt andet i Stilling ved Skanderborg. Her havde børnene fra Børnehaven Søvang trukket i flyverdragter og elefanthuer for at tage en tur på kælkebakken.

- Det er rigtig sjovt, sagde en lille pige, inden hun kort derefter susede ned ad bakken med så høj fart, at hun havde svært ved at bremse.

Det blev til mange ture op og ned ad bakken. Nogle kørte flere sammen og havde behov for et godt, gedigent skub for at køre afsted.

Har du også tilbragt dagen med at kælke, bygge snemænd eller lave sne-engle? Eller har dine børn eller børnebørn? Så send os gerne dit billede på redaktion@tv2oj.dk.

Du kan se video af børnene i Stilling i afspilleren øverst i artiklen.

Nedenfor er det børn i Byparken i Skanderborg der slår sig løs. Videoen er filmet af Kulturhuset Skanderborg:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

EEENDELIG SNE!

Byparken lige nu :)

Posted by Kulturhuset Skanderborg on Friday, January 8, 2016