Beckmann træner med Randers

Den tidligere Randers-stjerne er tilbage

Den lige nu klubløse Mikkel Beckmann holder formen ved lige i sin gamle klub Randers FC, som for ham var springbrættet til noget større. Men en vennetjeneste har bragt ham tilbage til klubben.

Mikkel Beckmann fik for nyligt ophævet sin kontrakt med cypriotiske Apoel Nicosia, og nu holder han sig i gang i det kronjyske, hvor han har fået lov at deltage i Randers FC's træning.

- Jeg har fået lov at træne med for at holde mig i form, indtil der sker en afklaring i forhold til min fremtid. Det er en venneaftale, som er kommet i stand, fordi jeg havde tre rigtigt gode år i Randers og stadig føler mig velkommen, når jeg kommer. Så det er superfedt, siger Mikkel Beckmann til Randers Amtsavis.

Ikke tale om comeback

Men selvom fremtiden er uvis, og han nu træner med sin gamle klub, så regner han ikke med et comeback.

- Det ligger ikke rigtigt i kortene. Vi har ikke snakket kontrakt eller noget som helst overhovedet, siger han.

Heller ikke klubbens direktør ser, at der er noget under opsejling.

- Nej, det har vi ikke planer om. Mikkel er en god ven af huset, som har fået lov at træne med i en periode for at holde sig i form. Han var en vigtig spiller for os i den tid, han var i Randers FC, og vi var glade for at have Mikkel i klubben, men mere ligger der ikke i det, siger direktør Jacob Nielsen til Randers Amtsavis. 

Fremtiden er endnu uvis

Selvom han lige nu bor hos noget familie i Aarhus, og der ikke er en arbejdsgiver, der kræver hans daglige tilstedeværelse, så regner han med, at fremtiden snart er på plads.

- I de her sparetider går der rigtigt mange gode fodboldspillere rundt uden nogen kontrakt. Lige nu er jeg én af dem. Men jeg satser på, at der dukker noget op i løbet af de næste 10-14 dage, siger Mikkel Beckmann til Randers Amtsavis.