Bech: Vi kan stadig rykke ned

Trods femteplads ser træner Troels Bech stadig Silkeborg som mulig nedrykker

Trods nederlaget til FC København kan Silkeborg fortsat gøre sig forhåbninger om europæisk fodbold fra næste sæson, men træner Troels Bech ser hellere nedad i tabellen.

- I min verden er vi stadig del af nedrykningskampen, og det har vi været fra sæsonen startede til nu.

- Vi ændrede ikke målsætning, da vi efter syv kampe i efteråret lå suverænt sidst. Og vi har heller ikke ændret målsætning nu, hvor det går godt. Målsætning gælder, til man når målet, siger Troels Bech.

Silkeborg ligger på en femteplads i Superligaen, og den fjerdeplads, der giver europæisk fodbold, er stadig inden for rækkevidde.

Og med fire kampe tilbage af sæsonen, kan Silkeborg også blande sig i medaljekampen. Men det vil Silkeborgs træner ikke snakke om.

- Jeg kan godt forstå iveren efter at lokke lidt mere ud af os.

- Men når man skal gøre det over for folk, der allerede har dømt os til nedrykning for en måned siden, bliver det lidt hult at diskutere medaljer, siger Bech.

Lige første halvleg
Efter en lige første halvleg i Parken stod det ikke skrevet nogen steder, at FC København skulle vinde med 2-0. Før FCK's Claudemir scorede til 1-0 med et kvarter igen, kunne man sagtens se østjyderne som det vindende hold.

- Jeg vil minde om, at vi har selv chancer i denne kamp. Jeg har en oplevelse af, at præstationen var til mere.

- Jeg er godt klar over, når man taber 0-2, at det kræver fantasi at forestille sig, at vi vinder 3-0. Men når man ikke kender sin besøgelsestid, får man ikke lov at se, hvad der ville være sket, siger Troels Bech.