Bech nærmer sig fuld styrke

Jesper Bech efter lang skadepause

Jesper Bech er atter tilbage på banen for Silkeborg IF. Offensivspilleren blev skadet tilbage i december sidste år, og godt et år senere var han igen tilbage i SIF-træner Jesper Sørensens startopstilling, da holdet mødte FC Nordsjælland.

- Det har taget længere tid, end jeg havde regnet med, at komme tilbage i den form, jeg var i inden min skade og samtidig overbevise trænerne om, at jeg var den bedste på min plads, siger Jesper Bech til Silkeborg IFs hjemmeside.

I sidste sæson kunne han se sine holdkammerater vinde den ene kamp efter den anden for til sidst at sikre sig oprykning til Superligaen. I landets bedste række har silkeborgenserne dog haft det noget mere vanskeligt. Klubben har som den eneste endnu ikke vundet en kamp, og holdet er derfor at finde på sidstepladsen.

Jesper Bech har på det seneste fået spilletid igen, og han mener nu, at han er ved at have fundet sin plads i det nye system.

- Fodboldmæssigt skulle jeg lige lære mig selv at kende igen. Jeg syntes, jeg lavede mange fejl, da jeg først begyndte at træne ordentligt med igen, og det er stadig en læringsproces, men jeg føler, jeg er ved at være der, hvor jeg gerne vil være og har også fået lov at starte inde de sidste to kampe, så nu skal jeg bare have bolden over stregen, siger Jesper Bech.

Den 32-årige offensivspiller har kontraktudløb til nytår, men han håber at forlænge karrieren på fodboldbanen.

- Min nuværende kontrakt løber kun til nytår, og jeg føler selv, jeg har flere fodboldår tilbage i kroppen. Den følelse har motiveret mig til at blive ved med at kæmpe for at nå det niveau - både teknisk og konditionsmæssigt - jeg havde, før jeg blev skadet sidste år, så jeg kan nå at vise Danmark, at jeg stadig skal spille fodbold på højt plan efter nytår, siger Jesper Bech.

Jesper Bech og resten af Silkeborg-holdet får lørdag besøg af Hobro i Superligaen, hvor hjemmeholdet skal forsøge at hente sæsonens første sejr. Den kamp spilles klokken 17.00 på Mascot Park.