Bech glæder sig over femteplads

Silkeborg IF flot nummer 5

Silkeborg fik en fin afslutning på sæsonen, da klubben søndag eftermiddag vandt 2-1 ude over Horsens og dermed sikrede sig femtepladsen i Superligaen.

Silkeborgs mål blev scoret af estiske Kaimar Saag, der dermed slutter sæsonen med syv mål.

- Det er ikke helt nok, men det var godt med to mål i dag. Jeg føler nu, at træningen giver afkast, så jeg er meget glad, siger Kaimar Saag, der næste uge skal spille landskamp for Estland.

Efter Silkeborg sikrede sig mod nedrykning i 31. spillerunde, har træner Troels Bech prædiket, at klubben ville gå efter femtepladsen. Derfor var han glad for, at det lykkedes.

- Jeg kan kun være tilfreds. Dagens præstationer fylder ikke mange spalter i morgendagens avisspalter, men vi viste, at det ikke var en ligegyldig kamp for os, siger Silkeborg-træner Troels Bech.

Blandt nedrykningsfavoritterne
Silkeborg har gennem det meste af sæsonen været blandt nedrykningsfavoritterne i Superligaen, og derfor er Troels Bech glad for at slutte i den bedste halvdel.

- Vi har taget skeptikerne ved næsen. Vores målsætning var at undgå nedrykning, og vi har vist, at vi kunne gøre det. Det giver en vis tryghed, siger Troels Bech.

Silkeborg har undervejs mistet profiler som Rajko Lekic og Jim Larsen, men alligevel er det lykkedes at undgå nedrykning.

- Vi har satset på kontinuitet. Vi har haft ro på, både i truppen og i klubben og ikke skiftet hest midt i et vadested. Vi har holdt os til vores strategi, og det er lykkedes, siger Troels Bech.