Bech åben for at blive i SIF

Jesper Bech og SIF i dialog om forlængelse

02:20

1 af 2

Silkeborg IFs Jesper Bech har kontraktudløb til nytår, men spilleren er åben for en forlængelse.

Silkeborg IF er placeret på sidstepladsen i Superligaen, og holdet har endnu sin første sejr til gode, hvorfor noget kan tyde på, at holdet igen fra næste sæson er at finde i NordicBet Ligaen.

Men Jesper Bech fortæller i tirsdagens udgave af Fodbold med Horup, at han er åben for en forlængelse af samarbejdet med Silkeborg IF - også selvom det kan risikere at blive i NordicBet Ligaen.

- Ja, jeg har allerede snakket lidt med klubben. Nu er det sådan, at jeg har været i Silkeborg i en del år, og jeg kender alt til det. Jeg føler mig godt tilpas, og det gør kæresten også. Jeg er ikke 22 år mere. Hvis det nu var, at jeg jagtede det der udlandseventyr stadigvæk som 22-årig, så kunne det godt være, at jeg tænkte, at et år i 1. division ville koste for meget, siger 32-årige Jesper Bech og fortsætter:

- Men jeg har også til gode at prøve et år i 1. division, jeg blev jo hurtigt skadet sidst. Så det kunne jeg sagtens se ske, hvis det var. Selvfølgelig er det sådan som fodboldspiller, at man gerne vil spille på højeste niveau, så længe man kan. Men jeg er ikke afvisende overfor det.

Silkeborg IF rykkede som bekendt op fra 1. division til Superligaen denne sommer.

Udover Jesper Bech er Kasper Fisker fra Randers FC gæst tirsdag i Fodbold med Horup på TV 2 | ØSTJYLLAND.

Her bliver der blandt andet sat fokus på dommernes præstationer i Superligaen i denne sæson.

Du kan se klippet med Jesper Bech snakke om den mulige kontraktforlængelse i klippet øverst på siden.

Du kan også se hele udsendelsen her.