Bears har truppen klar

Bakken Bears henter Darko Jukic

Basketballklubben Bakken Bears har holdet klar til den kommende sæson.

Aarhus-klubben oplyser, at man har afsluttet sommerens rekruttering, efter klubben torsdag har skrevet kontrakt med 24-årige Darko Jukic.

Danske Jukic har tidligere i karrieren optrådt for østjyske Horsens IC, hvor han i sæsonen 2012/13 blev hædret som basketball-ligaens mest værdifulde spiller.

De senere år har landsholdsspilleren optrådt for klubber i udlandet, men nu er han tilbage i Østjylland.

- Det er fantastisk, at vi kan afslutte rekrutteringen med en dansk topprofil som Darko. Vi har som mål at have de bedste danske spillere, og dem tilhører Darko bestemt. Vi synes, truppen med tilføjelsen af Darko er meget velafbalanceret, og vi glæder os til at komme i gang, siger Michael Piloz, der er sportsdirektør i Bakken Bears, til klubbens hjemmeside.

Darko Jukic ser frem til at komme i gang i Aarhus, og han glæder sig til deltagelsen i Eurochallenge.

- Deltagelse i europæiske kampe har været altafgørende for min interesse for Bakken Bears. Jeg føler, Bears er et godt fit for mig, fordi klubben tager udgangspunkt i et professionelt set up. Rammerne er perfekte for min videre udvikling, og jeg glæder mig til at komme i gang, siger Darko Jukic.

Dermed ser Bakken Bears-truppen således ud:

Thomas Lærke, Aladdin Barakeh, Sebastian Åris, Kristoffer Løwenstein, Mathias Thibault, Mikkel Plannthin, Carles Bivia, Morten Sahlertz, Jacob Meller, Sylvester Berg, Darko Jukic og eventuelt Simon Bjørnebo (endnu usikkert på grund af knæskade) samt Nicolai Iversen, Chris Christoffersen, Keane Thomann og Michel Diouf