BC Aarhus i offensiven

På jagt efter økonomisk opbakning

Basketballklubben BC Aarhus skal en tur ned i landet næstbedste række. Det betyder ny økonomi - derfor går de nu offensivt til værks for at finde støttekroner, så klubben kan bestå.

- Jeg er optimistisk. Det skal nok lykkes, siger direktør, Leif Laszlo Haaning til TV 2 | ØSTJYLLAND.

BC Aarhus er lige nu i færd med at råbe alt og alle op i forsøget på at skaffe penge til klubben. Opråbet er lige nu på klubbens hjemmeside, på Facebook og i pressen.

Hovedparten af klubbens nuværende sponsorer fortsætter, men i andet led i jagten er man på vej efter yderligere sponsorkroner.

- Det kommer ikke af sig selv. Vi får mindre eksponering i 1. division, og på den anden side, så er det basket - ikke fodbold. Der er bare ikke samme mediedækning, siger Leif Laszlo Haaning.

Store ambitioner

Klubbens udfordring ligger blandt andet i, at ambitionerne er de samme som i ligaen, men pengene er ikke de samme i 1. division. Selvom direktøren er optimistisk, så er han klar til at forholde sig til værst tænkelige scenarie.

- Hvis vi ikke får opbakning nok til projektet, så må vi jo bare sige, at vi lukker. Sådan er det bare, siger Leif Laszlo Haaning.

Når det så er sagt, så har han samtidig troen på, at klubben kan komme tilbage i den bedste række, hvis den altså består i næste sæson.

- Vi skal rykke hurtigt op. Det handler klart om, at vi skal danne et fundament, som gør, at vi kan rykke hurtigt op, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Samtlige spillere i BC Aarhus har fuldtidsjobs ved siden af - ja, selv direktøren har job ved siden.