Barcelona er et publikums-hit

BSV-håndboldkamp stort set udsolgt

Hvis man vil se håndbold i verdensklasse i Østjylland, skal man slå til i en flyvende fart.

Den kommende Champions League kamp mellem Silkeborgs BSV og Barcelona trækker nemlig publikum til i en grad, så det er kommer bag på BSV?s ledelse.

- Det er helt fantastisk. Der er faktisk kun ståpladser tilbage, siger Frank Lajer, administrerende direktør i BSV til TV 2 | ØSTJYLLAND.

På blot een dag har klubben solgt samtlige siddepladser til 1/8 finalen den 17. marts mellem de lokale helte og storholdet fra Barcelona i Champions League. Og der er mange, der vil se verdens for tiden allerbedste håndboldhold i kamp.

- Vi har selvfølgelig selv fem spillere, der var med til VM og som folk efterhånden kender, men det er jo Champions League, og det er Barcelona, som er modstanderen, så der venter en helt speciel oplevelse, siger Frank Lajer. 

Folk fra hele Jylland har købt billet til kampen, som foregår i Jysk Arena i Silkeborg. Tilbage er omkring 300 ståpladser til kampen samt omkring 50 billetter, som Det Europæiske Håndboldforbund har sat sig på. Hvis de ikke bliver solgt gennem forbundet, ryger de til salg igen i næste uge.

- Men jeg er ret sikker på, at de også forsvinder ret hurtigt, så det skal man nok ikke satse på, siger Frank Lajer.