Barberbladssnitter anholdt

17-årig voldsdømt, der snittede arrestbetjent med barberhøvl under flugten er atter bag tremmer

En syttenårig andengenerationsindvandrer, der i fredags flygtede under et retsmøde i Byretten i Århus er tirsdag morgen pågrebet under en politiaktion på en privatadresse på Lottesvej i Brabrand.

Klokken kvart over fem i morges omringede politiet bygningen efter at man gennem terassedøren havde konstateret, at den 17-årige sov på en madras på gulvet i stuen. Da en anden beboer lukkede op stormede politiet ind i stuen og anholdt den 17-årige.

Den syttenårige fremstilles ved et grundlovsforhør kort efter middag i dag. Formentlig under skærpet overvågning denne gang.

Han vil blive sigtet for grov vold og for overfald på en tjenestemand i funktion. Den 17-årige der afsoner en voldsdom, var indsat i Århus Arrest da han fredag formiddag blev fremstillet i retten i en ny sag, der også omfatter vold. I arresten har han tilsyneladende haft mulighed for at tage barberbladet ud af en engangsskraber og smelte det fast til høvlens håndtag, så der opstod et effektivt snitvåben. Under retssagen trak han pludselig den hjemmelavede kniv og stak af. En arrestbetjent, der forsøgte at standse ham fik flere snitsår, blandt andet en ti centimeter lang flænge i det ene lår.

En 18-årig kammerat er i forvejen varetægtsfængslet, sigtet for at være den unge mand, der hjalp fangen til at flygte fra retsbygningen bag på en knallert.

Lotte Tobiasen sidder i kørestol og har kun fem procent syn, derfor har hun brug for hjælp til transport

play Ændringer i Flextrafik til handicappede: Lotte risikerer at få indskrænket sit sociale liv

s6qt8t43fs2c2nt6h20201201121714

playSygeplejerske går på arbejde med ondt i maven – nu er der hjælp på vej

brændeovn

play Ny lov på plads: Gamle brændeovne skal skiftes eller skrottes ved boligkøb

Smukfest 2019

Festivalarrangører med opråb: Vi vil have festerne tilbage

dankort betaling køb købe køber

'Det er Mogens fra Danske Bank' Politiet beder pårørende advare ældre

20201203-124325-L-1920x1279we

Her er det store åbne spørgsmål efter dagens minksamråd: - Det er jo et mysterium, siger analytiker