Bandt kvinde og sprøjtede hende med peberspray

Tre maskerede mænd trængte ind hos en 56-årig kvinde i Brabrand og sprøjtede hende i ansigtet med peberspray

Den 56-årige kvinde havde mandag besøg af en 37-årig veninde i sin lejlighed på Janesvej i det vestlige Aarhus, da det ved 20-tiden ringede på døren.

Kvinden åbnede døren, men det skulle hun ikke have gjort. Udenfor stod nemlig tre maskerede mænd helt klædt i sort. Den ene af dem sprøjtede hende i ansigtet med en peberspray, inden den anden mand overdængede hende med arabiske skældsord.

De tre mænd skubbede kvinden ind i stuen og ned på den sofa, hvor hendes veninde sad. Veninden fik derefter også en omgang med pebersprayen.

Den ene af de tre mænd gav den 56-årige kvinde et tæppe over hovedet, så hun havde så svært ved at trække vejret, at hun mistede bevidstheden.

Da hun kom til sig selv opdagede hun, at hendes ben var bundet sammen. Imens stod hendes veninde på badeværelset og vaskede peberspray ud af øjnene. Gerningsmændene havde forladt lejligheden med deres udbytte: En guldring og tre guldarmbånd.

Kvinderne ringede efter politiet, som efterfølgende afhørte flere af naboerne i opgangen, men uden at få held til at anholde mistænkte.

- Vi ser naturligvis meget alvorligt på en hændelse som den her, hvor gerningsmænd trænger ind på en kvindes bopæl, siger politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Polit.

Han opfordrer eventuelle vidner til at henvende sig til Østjyllands Politi.