Bandidos holder flyttedag

Ny rockerborg tæt på Hells Angels

01:45

1 af 2

Rockergruppen Bandidos har i denne weekend holdt indflytterfest i Randers.

Gruppen har valgt at skifte deres rockerborg i den lille by Råsted ud med et nyt klubhus i Havrevej i det nordlige Randers.

I weekenden holdt rockerne så indflytningsfest i deres nye lokaler. Det skete med stor bevågenhed fra Østjyllands Politi.

Politiet var til stede i syv timer, hvor de tjekkede identiteten på 200 personer, hvilket mundede ud i et par sager.

- Stemningen var stille og rolig. Der var ikke nogle former for uro eller noget.

Bandidos' flytning fra Råsted til Havrevej i Randers betyder, at klubben nu ligger tæt på Hells Angels klubhus på Rådmands Boulevard.

- De kommer til at bo tæt på hinanden. Vi har ingen indikationer på andre former for uro omkring den flytning her, siger politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Blandet modtagelse i boligområde

Det nye klubhus ligger i et industrikvarter, der samtidig ligger tæt på et boligområde.

Flere af de borgere TV 2 | ØSTJYLLAND i dag talte med var bekymrede efter indflytningen af deres nye naboer.

- De har jo ikke spurgt mig ført i hvert fald, for så havde de nok heller ikke fået lov.. Men vi hører ikke så meget til dem. Det er da ikke ligefrem det, vi havde ønsket os, siger maskinpasser Ole Olesen til TV 2 | ØSTJYLLAND og fortsætter:

- Nu står vi jo ikke lige og skal sælge huset, men jeg tror da ikke, det er steget i værdi i hvert fald, efter de er kommet til.

Nogle af naboerne tog dog også flytningen ligeså stille og rolig, som politiet oplevede rockernes indflytningsfest.

- Jeg passer mig selv og de passer sig selv, men jeg tror nok, der er nogen, der er lidt nervøse. Det bemærkede jeg i hvert fald i lørdags, så det kommer vi da ikke uden om, siger møbelpolstrer John Michelsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Østjylland Politi er forstående over for, at der vil komme reaktioner fra borgerne efter, at Bandidos nu har hovedkvarter inden for Randers' bygrænse.

- Det har jeg stor forståelse for. Selvfølgelig er man altid bekymret, når der kommer en rockerborg i ens nærområde. Det vil selvfølgelig give noget uro, det er klart, siger politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND