Bakken efter CL-tæsk: Vi er trådt et niveau op

Bakken Bears har afsluttet sæsonen i Champions League med 13 nederlag i 14 kampe

Sportsdirektør Michael Piloz.

En stensikker sidsteplads i gruppen efter blot en enkelt sejr ud af 14 mulige er facit for Bakken Bears, der onsdag aften spillede sidste Champions League-kamp i basketball i denne sæson.

Her tabte bjørnene på hjemmebane til tyrkiske Banvit, men de manglende sejre betyder ikke, at Bakken Bears vil skære ned på ambitionerne om europæisk bold hvert år.

- Det er bestemt pengene værd. Vi har ikke gjort boet op endnu, men vi er faste i meldingen om, at det er vores plan at vi skal i Europa hvert år. Der er læring og profilering af klubben internationalt i det, samt det giver mulighed for at skaffe nogle spillere, vi ellers ikke kunne få fat på, siger sportsdirektør i Bakken Bears Michael Piloz til TV 2 | ØSTJYLLAND. 

Læs også Sidste omgang bjørnebank: Bakken Bears ude af Champions League

Det er en underskudsforretning for Bakken Bears at spille i Champions League, men de penge vindes på den lange bane, mener sportsdirektøren.

- Rent oplevelsesmæssigt har vi spillet mod hold, vi ikke havde drømt om vi skal spille, og det er vores oplevelse, at vi lærer meget af det på og udenfor banen. Vi ville gerne vinde flere kampe, men vi møder hold hvor succeskriterierne er anderledes. Der er ikke mange af vores spillere, der ville komme på deres hold, må vi indrømme, siger Michael Piloz.

Sportsdirektøren kigger derfor ikke så meget på antallet af sejre, når udbyttet af Champions League-oplevelsen skal gøres op. 

Læs også Horsens IC tankede selvtillid inden pokalfinale

- Det kan godt være, at jeg lyder som Glen Riddersholm (AGF-træner, red.), men vi har bare andre måleparametre end slutstillingen, siger han.

Bakken Bears håber som minimum på at kvalificere sig til DM-finalerne i denne sæson.