Bakken Bears tabte bundkamp i Champions League

Bakken Bears måtte endnu engang se sig slået i Champions League

Der var på forhånd lagt op til en tæt kamp i Ceres Arena, da Bakken Bears skulle på banen til deres 11. Champions League kamp.

Forud for tirsdag aften var ti kampe blevet spillet af de aarhusianske basketdrenge. De ni blev tabt, mens en enkelt kamp blev vundet. 

Læs også Bakken Bears fik en tjekkisk lussing

Dermed lå Bakken Bears før dagens opgør i bunden af Champions League gruppe A. Der lå de dog ikke alene. Aftenens modstander slovenske Helios Suns havde nemlig præcis samme antal point som Bakken, og det var derfor en direkte kamp om at trække væk fra sidstepladsen i gruppen.

Desværre for Bakken blev slovenerne for stor en mundfuld. På trods af en tæt kamp, hvor holdene fulgtes ad i store dele af kampen, måtte Bakken Bears se sig slået med 74-68. 

Topscorer i kampen for Bakken Bears blev Devaughn Akoon-Purcell, der lavede 20 point. For Helios Suns blev det Tomas Kyzlink, der med 23 point kunne kalde sig topscorer.

Bakken Bears har tre kampe tilbage i dette års Champions League og befinder sig efter dagens nederlag alene på sidstepladsen i gruppe A. 

Læs også Bakken Bears tabte i Monaco

Næste kamp for Bakken i Champions League bliver den 11. januar, hvor holdet skal en tur til Tyskland og møde Fraport Skyliners, som Bakken Bears slog på hjemmebane i Aarhus.