Båd fra Olsen Bande-kup fundet

Kørte gummiged ind i bank, stjal bankboks og flygtede i en båd. Politiet har nu fundet båden og beder offentligheden om hjælp.

Politiet i Randers er sikre på, at de har fundet den båd, der blev benyttet som flugtbåd ved et tyveri i Assentoft natten til torsdag i sidste uge.

Ved tyveriet kørte ukendte gerningsmænd en gummiged ind i Nordea-filialen i Assentoft og stjal bankens døgnboksen.

Efterfølgende kørte gerningsmændene ned til Randers Fjord, hvor det ikke lykkedes for dem at åbne døgnboksen, hvorefter de stak af.

Politiet har mistænkt tyvene for at have sejlet væk i en båd, og nu er båden med stor sandsynlighed fundet.

- Uden at kunne komme nærmere ind på det, hænger båden spor-mæssigt sammen med tyveriet, fortæller Vicepolitikommissær Hans Kortbek til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Båden blev stjålet i sidste uge mellem tirsdag og onsdag fra bådpladsen i Uggelhuse og er herefter blevet set liggende på bådpladsen ved Albæk torsdag og fredag.

Politiet regner med, at båden har ligget parat ved fjorden nord for Assentoft, og at tyvene herefter er sejlet nordøst til den anden side af vandet, hvor de er gået i land syd for Albæk og er derefter kørt væk i en bil.

- Vi vil meget gerne høre fra folk, som har set båden på fjorden, ved en af bådpladserne, eller som bare ved noget om bådens færden i i sidste uge, siger Hans Kortbek.

Randers Politi kan kontaktes på telefonnummer: 87 10 14 48

<a href="/files/billeder/112/kriminalitet/2007/juli/baad_tyveri_bankboks.JPG" target="_blank">Klik her for at se et stort billede af båden</a>

Læs også: <a href="http://www.tv2oj.dk/vis_nyhed.asp?AjrDcmntId=15172">Gummiged torpederer bank</a> (26/7)

Læs også: <a href="http://www.tv2oj.dk/vis_nyhed.asp?AjrDcmntId=15184">Det er ren Olsen-bande stil</a> (26/7)