Back skifter til Silkeborg-Voel

Silkeborg-klubben har skrevet kontrakt med Ida Sylvest

Foto: msfoto.dk

Fra næste sæson vil den 24-årige Ida Sylvest være at finde i den grønne og hvide trøje hos kvinderne fra Silkeborg-Voel KFUM.

Det offentliggør klubben lørdag eftermiddag.

Ida Sylvest kommer til klubben efter et to år langt ophold i København Håndbold, hvor hun blandt andet har været med til at spille EHF Cup.

Se også: Mister ligaens topscorer

Selv samme europæiske turnering kan hun nu se frem til at stifte bekendtskab med i næste sæson. Denne gang som Silkeborg-Voel-spiller:

- Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben og glæder mig til at trække i den grønne trøje og specielt at komme til at spille europæisk håndbold igen. Jeg håber, at et skifte til Silkeborg-Voel KFUM udvikle mig endnu mere som håndboldspiller og jeg kan være en del af projektet i at etablere klubben i dameligaen fremadrettet, siger Ida Sylvest i en pressemeddelelse.

Ida Sylvest har tidligere spillet i Lyngby, Vium og GOG samt i norske Halden HK. Erfaring, som cheftræner Jakob Andreasen tror kan komme Silkeborg-klubben til gode:

- Ida er en spændende og ung spiller, men på trods af det, har hun stadig stor erfaring fra både den danske og norske liga. Hun passer godt ind i vores hurtige angrebsspil, hvor jeg håber hun kan blive en stor gevinst, siger han.

Silkeborg-Voel nåede i denne sæson helt til DM-semfinalerne, hvor holdet led et nederlag til Team Tvis Holstebro.