Avis: Spiller forfalskede underskrift

Ny forklaring på fyring af SIF-spiller

Christopher Poulsen fik tirsdag flået sin kontrakt i stykker af bundklubben Silkeborg. Ekstra Blader skriver i dag, at det skal være fordi spilleren har forfalsket sin økonomidirektørs underskrift.

Silkeborg-direktør Kent Madsen forklarede i første omgang, at 'uoverenstemmelser af ikke sportslig karakter' var årsagen til, at klubben valgte at fyre den mangeårige profil midt i kampen om overlevelse i Superligaen.

Herefter blev der spekuleret i at vold eller matchfixing lå bag fyringen, men disse historier skød Kent Madsen ned. Nu mener Ekstra Bladet så at have fundet frem til den rigtige forklaring.

Ifølge avisen er Christopher Poulsen nemlig blevet fyret, fordi han har forfalsket en underskrift fra klubbens økonomidirektør Claus Christiansen. I hvilken sammenhæng dette er sket, fremgår dog ikke af avisens oplysninger.

Ekstra Bladet mener at vide, at ledelsen i Silkeborg blev bekendt med situationen fredag, og herefter brugte man lørdag på at undersøge sagen til bunds, før Christopher Poulsen så blev indkaldt til - et skæbnesvangert - møde med Kent Madsen søndag.