Trussel mod Ceres Park: Politiet massivt til stede

Østjyllands Politi er massivt til stede ved Ceres Park

00:15

Opdateret 14.22: Politiet oplyser, at de er færdige på Ceres Park, de fandt ikke noget mistænkeligt. Kampen forventes at gå i gang til normal tid, klokken 16.00. Læs mere her. 

Personalet til kampen mellem AGF og Brøndby, der skal begynde klokken 16.00, er klokken 12.45 blevet bedt om at forlade stadion uden yderligere besked, men kort efter klokken 14.00 har personalet igen fået lov at komme ind på stadion.

Østjyllands Politi skrev følgende i en pressemeddelelse:

'Østjyllands Politi har her til formiddag modtaget en anmeldelse indeholdende en trussel mod Ceres Park Arena i Aarhus, hvor der i eftermiddag afvikles en superliga fodboldkamp mellem AGF og Brøndby. Østjyllands Politi er i øjeblikket i gang med at undersøge stadion og efterforske anmeldelsen. På nuværende tidspunkt forventes kampstart som planlagt', lyder det i pressemeddelelsen. 

Politiinspektør Jesper Bøjgaard hos Østjyllands Politi siger til TV 2 | ØSTJYLLAND, at der ikke er tale om en bombetrussel. 

- Vi har modtaget en trussel mod Ceres Park, og vi er stadig i gang derude - men vi er ved at afslutte. Vi forventer kampstart som planlagt, siger han.  

Åbent for personale igen
AGFs presseansvarlig, Bo Jensen, fortæller til tv2oj.dk, at AGF er blevet orienteret om efterforskningen af politiet, og at stadion er åbnet op for personale igen.

AGFs spillertrup befandt sig ikke på stadion, da politiet bad folk forlade Ceres Park.