Arvidsson suspenderet

Med øjeblikkelig virkning overtager Kjersti Grini trænerjobbet i Randers HK. Hun skal give håndboldholdet kampgejsten tilbage.

Randers Håndboldklub har fået ny træner, idet Kjersti Grini er tiltrådt med øjeblikkelig virkning. Den hidtidige træner Morten Arvidsson er blevet suspenderet.

Kjersti Grini skulle ellers have overtaget jobbet til sommer, men efter holdets svingende præstationer har klubben altså valgt at sige farvel til Morten Arvidsson før tid. Grini skal nu få holdet til at strutte af spilleglæde og kampgejst.

- Med udgangspunkt i holdets resultater og udviklingen på det seneste har vi vurderet, at Morten Arvidsson ikke længere er i stand til at tilføre holdet det, der skal til, for at klubben kan nå de målsætninger for sæsonen, som han har opstillet i samråd med spillerne. Målsætningen er en slutspilsplads i håndboldligaen og minimum en semifinaleplads i EHF-cuppen. Derfor er det naturligt, at vi nu trækker en streg i sandet, og satser på en anden model, oplyser Randers HK.

Randers HK kæmper hårdt om en plads i håndboldligaens slutspil, og klubben deltager desuden i EHF-cuppen. Her står Randers HK allerede på lørdag overfor en stor udfordring, idet holdet møder Nordstrand i en returkamp i Oslo.