ARoS forlænger royal udstilling

Jagter alle tiders publikumsrekord

Der er gode muligheder for, at kunstudstillingen "Pas de deux royal" bliver alle tiders mest populære udstilling på ARoS.

Det aarhusianske kunstmuseum har besluttet at forlænge udstillingen med regentparrets værker, så den nu kan opleves frem til søndag 2. marts.

Det var oprindeligt meningen, at dronning Margrethes og prins Henriks værker skulle kunne ses frem til på søndag i den kommende weekend.

- Med stor velvillighed fra regentparret og fra øvrige udlånere er det blevet muligt at forlænge udstillingen en uge. Det glæder os meget, siger museumsdirektør på ARoS Erlend Høyersten i en pressemeddelelse.

Se: ARoS jagter rekorden

- De seneste to uger har gæsterne stået i lange køer på ARoS for at se Pas de deux royal. De er kommet fra hele landet for at se udstillingen og er gået begejstrede herfra. Den oplevelse får endnu flere gæster nu en chance for at få.

"Pas de deux royal" rundede tidligere i denne uge 250.000 besøgende. Dermed truer den med at blive alle tiders største publikumssucces på det aarhusianske museum.

Den hidtidige rekord er en udstilling med værker af den verdensberømte norske maler Edvard Munch, der blev set af godt 279.000 i 2012 og 2013.