Aronman vil til udlandet

Superligatopscoreren øjner muligheder

Foto: Allan Baden / badenfoto.dk

AGF- og Superligatopscorer Aron Johannsson drømmer om en fremtid i udlandet.

Islændingen har med otte mål i tre kampe givet sig selv særdeles gode kort på hånden, når der skal forhandles løn i Superligaklubben AGF.

For få uger siden var historien en helt anden. Aron Johannsson var en udskældt mand, fordi han ikke formåede at omsætte sine mange scoringschancer til mål. Men AGF'eren har så sandelig taget revanche.

Lige nu er Aron Johannsson en ombejlet mand, der drømmer om en fremtid i udlandet, men han beholder stadig benene på jorden.

- Jeg håber på at kunne gøre det engang og tage skridtet videre, men lige nu tænker jeg kun på at præstere og udvikle mig i AGF, siger Aron Johannsson til tipsbladet.dk

Fokus på kontrakt

Angriberens pludselige succes har skabt fokus på hans kontrakt med AGF, som udløber til sommer. Men hovedpersonen selv lader fødderne tale for sig - resten lader han klubben og sin agent om.

- Det er mellem Sportschef Brian Steen Nielsen og min agent. Jeg bruger mine kræfter på den daglige træning og på kampene, siger han.

Aron Johannssons agent, Magnus Magnusson, er meget kortfattet i sine udtalelser omkring angriberens fordelagtige situation.

I forhold til forlængelse med AGF svarede agenten:

- Det kommer an på kontrakten.

Og i forhold til udlandet sagde han:

- Det kommer an på interessen.

Indtil videre står der altså Aron Johannsson på trøje nummer 20 i AGF. Og det samme gør der på Superligaens topscorerliste.

AGF og Aron Johannsson indtager i øjeblikket en fjerdeplads i landets bedste fodboldrække.