Århus kæmper for musikpriser

Musiklivet er godt repræsenteret på listen over nominerede til Danish Music Awards.

Århus-sangerinden Julie og bandet Carpark North er kommet på manges læber i det seneste år med deres albums. Det belønnes nu, idet de hver optræder i tre kategorier ved nomineringerne til Dansh Music Awards 2004. Mens en anden århusiansk sangerinde, Tina Dickow, kan glæde sig over at være nomineret i to kategorier.

Julie, der blev nummer to i TV 2's popstar, har mulighed for at tage hjem fra Forum i København med tre af de ærefulde musikpriser og masser af klapsalver i ørene. Hun er nomineret som "årets danske sangerinde" og "årets nye danske navn". Her er det dig og mig, der kan stemme hende til tops via internettet og SMS. Derimod har vi ikke noget at skulle have sagt for hende i kategorien "årets danske popudgivelse", for her er det fagfolk, der vælger vinderen.

Carpark North kan rende hjem med prisen som "årets danske gruppe", "årets nye danske navn" og endelig "årets danske hit". I alle kategorier kan fans stemme på bandet.

Tina Dickow er nomineret som "årets danske sangerinde", hvor det atter er os der har det afgørende ord. Det har vi til gengæld ikke i kategorien "årets danske sangskriver", hvor Dickow også optræder.

Danish Music Awards 2004 sendes på TV 2 lørdag den 28. februar.