Århus henter ung fløjspiller

Skifter efter flere år i Bjerringbro-Silkeborg

Foto: Bjerringbro-Silkeborg

Han har spillet stort set hele sin karriere i Bjerringbro-Silkeborg, men nu vil den 24-årige Frederik Schilling Sørensen have mulighed for at udvikle sig, og det skal ske i Århus Håndbold.

Den unge venstre fløj har netop skrevet en etårig kontrakt med Århus Håndbold for den kommende sæson.

Frederik Schilling Sørensen glæder sig til at blive en del af holdet:

- Jeg har valgt Århus Håndbold, fordi jeg har hørt rigtig mange positive ting om klubben og ikke mindst holdet, og så passede det godt for min kæreste og jeg at flytte til byen. Jeg synes, Århus Håndbold er et hold med en god blanding af gode profiler og unge dygtige spillere. Og så tror jeg, at jeg, med Erik Veje som træner, kan lægge yderligere lag på mit spil, siger Fredrik Schilling Sørensen i en pressemeddelelse.

I sin tid i Bjerringbro-Silkeborg har Frederik Schilling Sørensen blandt andet været med til spille Champions League

Han har spillet i klubben siden ungdomsårene, men Aarhus er dog ikke helt nyt for den unge spiler. Han har tidligere spillet et enkelt år i Hjortshøj-Egå.

Århus-træner Erik Veje er glad for den nye aftale med Frederik Schilling Sørensen:

- Han er en rigtigt dygtig fløjspiller, som ikke har haft så mange muligheder for at bevise sit værd i BSV. Han er en teknisk stærk fløjspiller, som er meget afslutningssikker, og han har haft et ønske om at spille i Århus. Derfor er det en perfekt løsning for begge parter, siger han.