Århus Festuge får erstatning

Århus Festuge får erstatning fra H.C. Andersen Fonden som kompensation for den skrabede udgave af forestillingen 'My Life As A Fairy Tale'.

Århus Festuge har fået en erstatning på 325.000 kroner fra H.C. Andersen Fonden som kompensation for den skrabede udgave af det, som skulle have været festugens største flagskib i år.

Den spektakulære musikteaterforestilling 'My Life As A Fairy Tale' bygget over H.C. Andersens liv måtte på grund af tekniske problemer gennemføres i stærkt beskåret form som en ren koncertforestilling uden den omfattende scenografi, som ellers var den dansk-amerikanske instruktør Chen Shi-Zhengs varemærke.

Festugechef Martin Lumbye mener, at Århus generelt har fået en retfærdig og realistisk kompensation, men han vil ikke kommentere, om forestillingen helt skulle have været aflyst. Publikum fik tilbud om at få pengene retur, hvis de ikke ville nøjes med den beskårne forestilling.

Selvom sagen nu tilsyneladende er lukket, er det er stadig svært at placere ansvaret for fadæsen, skriver flere medier.

/ritzau/

LÆS OGSÅ:

<STRONG><A href="http://www.tv2oj.dk/nyhe_nyhed_s.asp?newsID=11933">Festuge-flagskib i skrabet udgave (1/9-2005)</A></STRONG>

<STRONG></STRONG>

<STRONG></STRONG>

Foto: Stephanie Berger