Århus er klar til pokalfinalen

Fightede og slog Skanderborg 27-25

01:50

1 af 2

Århus Håndbold er klar til håndboldherrernes pokalfinale. I en jævnbyrdig semifinale på hjemmebanen NRGi Arena besejrede de Skanderborg 27-25.

Første halvleg blev en ujævn, men tempofyldt forestilling. Aarhusianerne kom bedst fra start efter 10 minutters spil førte de 6-4.

Ganske vist fik Skanderborg fem minutter før tid udlignet til 24-24. Men aarhusianerne var skarpest i kampens afslutning, og sikrede sig en fortjent, men spinkel to-måls-sejr.

- Skal vi vinde finalen, skal vi spille bedre end vi gjorde mod Skanderborg, sagde Aarhus-profilen Toke Holst til halspeakeren efter den vundne semifinale.

Hos Århus Håndbold scorede både Kasper Birkefeldt og Frederik Pettersson fem mål, mens Peter Balling - ligeledes med fem fuldtræffere - var bedst hos Skanderborg.

Århus Håndbold møder Skjern

I Skanderborg-lejren ærgrede målmand Jonas Hansen sig over nederlaget.

- Vi havde chancen for at slå til, da vi til slut fik udlignet Aarhus' føring. Men desværre løb vi ikke nok med dem i denne periode af kampen. Nu er de i finalen. Held og lykke. Jeg tror de har en god chance for at vinde, sagde Jonas Hansen til sporten.dk.

Senere i dag bliver det afgjort hvem Aarhus skal møde i søndagens pokalfinale. I den anden semifinale mødes Aalborg, der i fjor var tabende finalist, og Skjern, der senest blev pokalvindere i 2000.

Se mere i tv-indslaget øverst på siden.