Århus Elite regner med et rundt nul

Århus Elite A/S har i dag udsendt en periodemeddelelse til Fondsbørsen, og beskeden lyder på, at Århus Elite lige løber rundt.

Århus Elite A/S har i dag udsendt periodemeddelelse til OMX Fondsbørsen for perioden 1. januar 2008 til 30. april 2008.

Af periodemeddelelsen fremgår det, at Århus Elite A/S fastholder den opjusterede forventning om et samlet nulresultat for regnskabsåret 2007/08, som blev meddelt i halvårsrapporten for første halvdel af regnskabsåret.

Koncernen har i april 2008 kunnet glæde sig over hele tre medaljer. Bakken Bears genvandt det danske mesterskab i basketball, danserne Kristina Juel Stokkebroe og Peter Stokkebroe, Århus Elite Dans, vandt sølv ved deres første professionelle EM i latinamerikanske danse, og Århus GF fik bronzemedaljer i Tele 2 Ligaen. AGF er p.t. på 10. pladsen i SAS Ligaen, og målet er at fastholde den placering, som vil sikre AGF en ny sæson i landets bedste fodboldrække.

- Vi er glade for de flotte sportslige resultater, og at vi lever fint op til målsætningerne i størstedelen af koncernen. Samtidig er vi meget tilfredse med, at den solide opbakning, vi har fra samarbejdspartnere og publikum, gør, at vi kan fastholde forventningerne om et nulresultat, siger koncerndirektør Lars Windfeld i en pressemeddelelse.