Årets sidste skulderklap

Ugens Skulderklap går til toiletsædevirksomhed

04:06 Luk video

Tre kandidater var med i opløbet, da direktør Søren Fischer og teolog Louise Højlund torsdag uddelte Ugens Skulderklap i Go' Aften Østjylland.

De tre kandidater var Norddjurs Kommune for endelig at sørge for, at den skæmmende kornsilo i Ørsted langt om længe kommer væk.

Siloen har efter manges mening ødelagt bybilledet, men nu kommer den væk, og der skal nu afholdes borgermøder, så man kan finde ud af, hvad der i stedet for skal være på den centrale plads i Ørsted.

Eller skal skulderklappet gives til 10 medarbejdere på toiletsædefabrikken Pressalit i Ry, fordi de lavede julefrokost for hjemløse og socialt udsatte på et værested i Aarhus? Det var fjerde år at ingeniører og kontorfolk fra Pressalit lavede julemad til hjemløse.

Eller skal Randers Kommune have Ugens Skulderklap, fordi de ved Randersbroen har sat nye trafiksladrebokse op, der vil lette ventetiden for de 45.000 biler, busser og lastbiler, der dagligt krydser broen midt i byen? Det vil give grøn bølge, og det forventes at ventetiden bliver ca. 1 minutter kortere pr. bil.

Klik på videoen øverst og se hvorfor, Søren Fischer og Louise Højlund mener, at Pressalit har gjort sig mest fortjent til at modtage Ugens Skulderklap.