Ansat skræmte tyven bort

Gik ind i lagerbygning ved højlys dag

Foto: Google Maps

Torsdag eftermiddag forsøgte en ung mand at begå tyveri fra en lagerbygning på Sintrupvej i Brabrand. Manden gik hen til lagerbygningen, hvor han rullede gitterporten op og gik ind. Her blev han hurtigt standset af en ansat. 

Det fik gerningsmanden til at vende om og han forsvandt ud til en ventende bil, hvori der sad to mænd. Alle var af anden etnisk oprindelse. 

- De ansatte får hurtig noteret bilens registreringsnummer og vi finder også frem til bilenes ejer, oplyser politikommissær Mogens Brøndum til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Bilens ejer fortæller politiet, at hun solgte bilen til en person af anden etnisk oprindelse for cirka tre uger siden.

- Kvinden oplyser også, at hun er blevet kontaktet ang. bilen før. Blandt andet i forbindelse med benzintyveri på en tankstation, fortæller Mogens Brøndum og fortsætter:

- Vi må igen understrege vigtigheden i at få omregistreret din bil, når du sælger privat. Vi oplever desværre ofte, at køber ikke sådan lige for det gjort - og sælger opdager det ofte først når regningen kommer. 

Gerningsmanden beskrives som: Mellemøstlig af udseende, 20-25 år, 170-175 cm, almindelig kropsbygning, sort hår og han var iført mørkt tøj. 

Østjyllands Politi modtager gerne oplysninger i sagen på tlf. 87311448 eller 114.