Anni Fønsbys gamle fængselsdom udløses ikke

Ugeblads-kendissen slipper formentlig for at afsidde gammel dom. I ny sag er hun sigtet for bodel-drift i Randers og Hasselager.

Selv om den fra tv og ugebladene så kendte Anni Fønsby i januar 2005 blev dømt for at have drevet bordel og straffet med et års betinget fængsel, så behøver hun ikke frygte for, at den fængselsdom nu bliver udløst. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Godt nok er det samme paragraf om rufferi og bordeldrift, hun igen er tiltalt efter, når retssagen mod hende og en medtiltalt veninde begynder i retssal 10 i Retten i Odense i dag.

Og godt nok er hun tiltalt for at have drevet bordel inden for prøvetiden. Men fordi det formodede rufferi først blev afsløret i april sidste år, og selve anklageskriftet derfor er blevet forfattet flere år efter prøvetidens udløb, så slipper Anni Fønsby for at få lagt det ene års betingede fængsel oveni en eventuel straf i den kommende retssag.

Det fortæller politifuldmægtig Annette Korsgaard, der møder som anklager i sagen.

Annette Korsgaard bemærker dog, at Anni Fønsbys tidligere dom alligevel kan få betydning for længden af en eventuel fængselsstraf, da det er en såkaldt skærpende omstændighed, at hun tidligere er dømt for samme type kriminalitet.Hvor lange fængselsstraffe Annette Korsgaard vil kræve de to tiltalte kvinder idømt, vil anklageren ikke uddybe inden retssagens begyndelse.

Kræver konfiskation af 8,1 millioner kroner

Ud over fængselsstraffene vil Annette Korsgaard ifølge anklageskriftet også kræve konfiskation af de knap 8,1 million kroner, som Anni Fønsby er tiltalt for at have tjent på bordeldrift, og af knap 3,5 millioner, som den tiltalte veninde menes at have tjent på samme vis.

Bordellerne lå i henholdsvis Odense, Ringsted, Aabenraa, Vejle, Kolding, Hasselager, Randers og København.

Ifølge anklageskriftet var bordellet Odensemodellerne i Albanigade skråt over for domhuset det bordel i provinsen, der gav flest penge. Her mener politi og anklagemyndighed at kunne bevise, at de to kvinder fra april 2005 til april 2009 tjente over tre millioner kroner på de mindst 20 kvinder, der arbejdede på stedet.

Kilde: Fyens Stiftstidende