Anna Sophie Okkels sendt hjem fra VM

En bold i hovedet på en landsholdskollega koster nu SK Aarhus-spiller pladsen i VM-truppen

VM i håndbold er slut for SK Aarhus-spilleren Anna Sophie Okkels.

Den 25-årige aarhusianske venstre back blev tidligere på måneden hasteindkaldt af landstræner Klavs Bruun Jørgensen.

Trods invitationen fra landstræneren er det dog indtil videre ikke blevet til meget spilletid for Anna Sophie Okkels. Muligvis derfor var det hende, der trak nitten, da Klavs Bruun Jørgensen torsdag siede en af spillerne fra.

Giver i stedet plads til målvogter

Landstræneren har sagt farvel til Anna Sophie Okkels for i stedet at give plads til målvogteren Mette Iversen Sahlholdt fra Nykøbing Falster.

Okkels: Jeg skal finde mit eget spil frem

Mette Iversen Sahlholdt er blevet indkaldt som mulig erstatning for det sædvanlige førstevalg mellem stængerne, Sandra Toft. Toft blev onsdag aften ramt af en bold i hovedet under kvindelandsholdets kamp mod Rumænien.

- Vi tager ingen chancer på målmandsposten. Vi vil ikke risikere kun at have én målmand til rådighed i de kommende kampe.

- Derfor har vi valgt at indkalde Mette Iversen. Det betyder samtidig, at vi må tage afsked med en spiller, og det blev Anna Sophie denne gang, siger Klavs Bruun Jørgensen i en pressemeddelelse fra Dansk Håndboldforbund.

Okkels venter med længsel på mere spilletid

For frasorterede Anna Sophie Okkels blev VM en blandet fornøjelse. I første omgang var hun slet ikke udtaget, men blev efter to kampe i VM-turneringen kaldt ind i stedet for en skadet Lotte Grigel.

SK Aarhus-profilen nåede dog aldrig at spille sig varm. Men Klavs Bruun Jørgensen understreger i pressemeddelelsen, at han er meget tilfreds med Okkels' bidrag i VM-truppen.