Anmeldes for kortsvindel

Henriette Kjærs bedragerisigtede mand er atter blevet meldt til politiet af sin mor

Erik Skov Pedersen (t.h.) er igen blevet meldt til politiet af sin mor.

En helt ny svindelsag belaster nu Henriette Kjærs bedragerisigtede samlever Erik Skov Pedersen. Det skriver B.T.  søndag.

Skovs egen mor Yvonne Pedersen vil politianmelde sin søn for i en periode fra 24. januar til 6. marts 2007 at have brugt hendes personlige Eurocard samlet 35 gange for i alt 77.400 kroner. 

72-årige Yvonne Pedersen hænger på regningen fra kortet og er havnet i RKIs register som dårlig betaler, fordi Erik Skov Pedersen efter at have lånt kortet ikke - ifølge Yvonne Pedersen - har betalt pengene tilbage.

- Jeg anmelder sagen, fordi jeg ikke mener, at det er rimeligt, at jeg står registreret i RKI som dårlig betaler, når jeg ikke selv har brugt kortet, siger Yvonne Pedersen.

Fængslet i tre uger
Sagen følger i kølvandet på, at Skov i mere end tre uger har siddet varetægtsfængslet, sigtet for at have begået bedrageri i millionklassen ved at fremstille falske købsaftaler.

Kontoudtoget fra Yvonne Pedersens Eurocard viser, at den ældre dames kort er brugt til en række luksusgoder.  Eksempelvis vine hos Phillipson Wine i Kokkedal og sushi hos Sticks 'n' Sushi i Hellerup.

Kortet er ligeledes blevet brugt til at skaffe sig adgang til at spille det populære krigsspil World of Warcraft på nettet.

Det største beløb på kontokortet er til biludlejningsselskabet Europcar i Aarhus. Samlet er der i februar og marts 2007 brugt 21.895 kroner til at leje bil.

Yvonne Pedersen politianmeldte i januar sin søn for at have forfalsket hendes underskrift på et lånedokument. Sagen viste sig dog at være forældet. Den nye sag er til gengæld kun fire år gammel og dermed ikke forældet.

Henriette Kjær, der er valgt til Folketinget i Østjylland, har ikke besvaret B.T.s henvendelse om sagen.