Anmeldere revser Graceland

Der er store hug til Graceland i Randers i Kulturkampen

01:25 Luk video

I dagens udgave af Kulturkampen skal panelet anmelde Graceland i Randers.

Bygningen er en kopi af Elvis Presleys hjem Graceland i Memphis. Den randrusianske udgave af Graceland åbnede d. 16. april 2011. Stedet drives både som restaurant, selskabslokale, souvenirshop og Elvis-museum.

Kulturredaktør på Århus Stiftstidende Peter Nørskov, museumsinspektør på Randers Kunstmuseum Lise Jeppesen og iværksætter Jonathan Løw udgør dagens panel i Kulturkampen, og de har alle tre været en tur på besøg på Graceland. Dog uden at blive synderligt imponeret.

- Jeg tilhører jo en generation, der har oplevet Elvis Presley, og har været vældig fascineret af ham og vokset op med hans musik, og jeg vil sige den fascination, den er ikke flyttet med ind på Graceland. I gamle dage sagde man, Elvis has left the building, her er det som om, Elvis ikke rigtig er flyttet ind, lyder den kontante dom fra Peter Nørskov.

Klik på videoen øverst og se hvad Jonathan Løw og Lise Jeppesen synes om Graceland i Randers og se med kl. 19.50 på TV 2 | ØSTJYLLAND, og se hvor mange stjerner panelet uddeler til Graceland i Kulturkampen.