Anklager Randers FC for lovbrud

Lyngby mener, at Randers FC handlede ulovligt, da den kronjyske klub forsøgte at hente Kim Aabech

Aanders FC handlede ifølge Superliga-kollegerne fra Lyngby ulovligt, da den kronjyske klub forsøgte at hente Kim Aabech i vinterens transfervindue. Og derfor har Lyngby indbragt sagen for både Dansk Boldspil-Union og Divisionsforeningen.

Det fortæller Lyngbys bestyrelsesformand, Torben Røsler, til tipsbladet.dk.

- Jeg kan bekræfte, at Lyngby Boldklub har påtalt over for DBU og Divisionsforeningen, at vi mener regelsættet er brudt, og det vil vi gerne have dem til at forholde sig til.

- Der er ingen tvivl om, at der er sket et brud på reglerne, og det ved Randers. Nu afventer vi en afgørelse, siger Torben Røsler.

Sagen tager sit udgangspunkt i, at Kim Aabech den 29. januar bekræftede, at han havde været i kontakt med Randers FC for at diskutere et muligt skifte.

Men reglerne siger, at en udefrakommende klub ikke må kontakte en spiller uden, at den nuværende klub bliver informeret. Og Lyngby - der har kontrakt med Aabech frem til sommeren 2012 - slår fast, at man ikke har hørt fra Randers.

Hos Randers mener direktør Jacob Nielsen omvendt, at tingene er foregået efter bogen.

- Vi føler, vi har en god sag, men det er ikke en sag, vi har lyst til at diskutere gennem medierne, siger han til tipsbladet.dk.

Hos Divisionsforeningen ønsker direktør Claus Thomsen ikke at udtale sig om sagen.