Anita har været væk siden mandag: Nu er der nyt i sagen

Politi og Missing People har siden mandag søgt efter 62-årige Anita Skibsted Bentzen, der forlod sit hjem i nedtrykt tilstand. Onsdag aften blev der fundet et spor.

Anita Skibsted Bentzen har været savnet siden mandag. Hun er 62 år. Foto: Privatfoto

OPDATERING fredag kl. 10.37: Politiet har fredag morgen fået en anmeldelse om, at Anita Skibsted Bentzen muligvis er set i Rodelund. Læs mere her.
___

Et tæppe blev onsdag aften fundet i skoven nordøst for Bryrup, hvor flere end 500 mennesker de seneste dage har søgt efter den savnede Anita Skibsted Bentzen. 

Og det var ikke et glemt tæppe fra en tilfældig picnic. Det var den savnedes tæppe. Det bekræfter Bent Riber Nielsen, der er politikommissær ved Lokalpolitiet Silkeborg, overfor TV2 ØSTJYLLAND. 

Læs også Dement fundet død i skovområde

- Der er klokken 20.48 onsdag fundet et tæppe i skoven omkring Løndalvej nord for vejen. Et vidne ringede og fortalte os om tæppet og det er bekræftet, at tæppet tilhører eftersøgte, siger han. 

Vil ikke findes

Ifølge TV2 ØSTJYLLAND's oplysninger var Anita Skibsted Bentzen hverken syg eller dement, da hun forlod bopælen. I stedet beskrives hun som nedtrykt. 

På Facebooksiden "Det sker i Bryrup" beretter flere om, at Anita Skibsted Bentzen skulle være set i Salten Skov. 

De oplysninger får sammen med fundet af tæppet politiet til at tro, Anita Skibsted Bentzen helst vil være i fred.

Læs også Populær ø slog besøgsrekord i påsken

- Ud fra de informationer vi har, lader det til, at hun ikke vil findes, forklarer Bent Riber Nielsen fra Lokalpolitiet Silkeborg. 

- Som det ligger nu, kan vi nærmest ikke gøre mere, hvis vi ikke får nogen henvendelser. Hvis hun ikke vil findes, bliver det svært, siger han. 

Anita Skibsted Bentzen forlod tidligt mandag morgen sit hjem i Bryrup. Foto: Google Maps

Stor eftersøgning

62-årige Anita Skibsted Bentzen forlod tidligt mandag morgen sit hjem i Bryrup og er ikke set siden. Mandag eftermiddag slog familien derfor alarm. 

- Hjælp Bryrup – hjælp kære netværk. Vores mor Anita Skibsted Bentzen er forsvundet. Forlod huset i Bryrup tidligt i morges i nedtrykt tilstand, skrev hendes søn mandag kl. 14.23 på Facebooksiden "Det sker i Bryrup".

Ud fra de informationer vi har, lader det til, at hun ikke vil findes.

Bent Riber Nielsen, politikommissær

Samme eftermiddag satte Midt og Vestjyllands Politi ind med en helikopter og to hundepatruljer. Imidlertid uden at finde Anita Skibsted Bentzen. 

Siden har Missing People haft store eftersøgninger i gang både tirsdag og onsdag. 

Familien giver i den offentlige Bryrup-gruppe på Facebook udtryk for, de mener, at Anita Skibsted Bentzen bevæger sig meget rundt i området omkring Bryrup.

- Vi har en ide om, at hun er mest aktiv om morgenen/formiddagen og at hun er ved at være ret tappet for energi, skriver Casper Damholm Johansen på vegne af familien. Han er ven af Anita Skibsted Bentzen og hjælper med at organisere søgningen. 

Hvis man ser den savnede kvinde, bedes man kontakte politiet på 114. 

Signalement

 • Hun er 62 år
   

 • Hun 175 centimeter høj og normal af bygning
   

 • Hun har kort til mellemlangt, mørkblondt hår
   

 • Hun har briller på
   

 • Hun er formentlig iført cowboybukser og en rødlig eller lyslilla jakke