Anholdt for røveri i pirattaxi

26-årig sigtes for to røverier

Genrefoto

Østjyllands Politi har anholdt en 26-årig mand, der sigtes for at stå bag et røveri i en pirattaxi. Manden fremstilles i dag i grundlovsforhør i Retten i Aarhus.

Politiet mener, den 26-årige står bag et røveri forøvet lørdag den 1. juni ca. kl. 03.00, hvor gerningsmanden under trusler om vold tvang en mand ind i en bil i Aarhus midtby, og hvor offeret blev truet til at tanke benzin, hvorefter offeret blev udsat for vold og frastjålet sit hævekort, som efterfølgende blev misbrugt for ca. 15.000,- kr.

Den 26-årige mand sigtes desuden for et hjemmerøveri forøvet lørdag den 6. april kl. 07.00 mod en mand, hvor offeret ved vold blev frarøvet sit Rolex-ur til en værdi af 53.000,- kr. Ved hjemmerøveriet blev offeret samtidig frarøvet sit dankort og pinkode. Dankortet blev misbrugt for 55.000,- kr.

Politiet har via efterforskning fundet frem til den 26-årige mand og mener, at der er medgerningsmænd på fri fod. Politiet oplyser, at efterforskningen fortsætter med hensyn til den senere tids anmeldelser omkring brugen af pirattaxa.

Østjyllands Politiet henstiller i forbindelse med sagerne igen til at folk ikke benytter sig af pirattaxier.