Anholdelser på vej i voldssag

Hjælp fra offentligheden har givet pote

Foto: Colourbox

Østjyllands politi er snart klar til anholdelser i den brutale voldssag i Ebeltoft.

Tidligere i dag bad politiet blandt andet via TV 2 | ØSTJYLLAND offentligheden om hjælp i efterforskningen, og det har nu udmøntet sig i resultater.

- Vi har fået mange gode henvendelser, og det betyder, at vi forventer at kunne foretage anholdelser i den nærmeste fremtid. Vi er også kommet nærmere i forhold til motivet, men på det punkt vælger vi at holde kortene tæt til kroppen af hensyn til efterforskningen, siger Jesper Bøjgaard Madsen, der er vicepolitiinspektør ved Østjyllands politi, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også: Maskerede mænd tævede unge

Tre personer blev klokken 20.05 i går aftes overfaldet af 6-8 maskerede personer i en lejlighed på Dråbyvej i Ebeltoft. Gerningsmændene stak blandt andet den ene af de tre personer med en kniv.

Østjyllands politi har dagen igennem brugt mange ressourcer på at efterforske sagen, og de oplyser, at de efterforsker ud fra en bestemt teori.

- Vi betegner det som et internt opgør i det kriminelle miljø på Djursland, så vi arbejder ud fra teorien om, at ofrene og gerningsmændene kendte hinanden, siger Jesper Bøjgaard Madsen, der er vicepolitiinspektør ved Østjyllands politi, til TV 2 | ØSTJYLLAND.