Angolansk angriber til AGF

AGF kunne torsdag middag præsentere en ny angriber. Den nye 24-årige bomber hedder Nando Rafael.

AGF har netop indgået en kontrakt med den 24-årige angriber Nando Rafael, der kommer fra den tyske traditionsklub Borussia Mönchengladbach.

Nando Rafael er født i Angola, men har tysk statsborgerskab. Han er noteret for 13 optrædender på det tyske U21-landshold og otte scoringer. En stor del af sin ungdomstid tilbragte han i Ajax' berømte fodboldskole, inden han i 2002 skiftede til Hertha BSC Berlin. Her blev det til 70 kampe i Bundesligaen og 16 scoringer. I 2006 rykkede han videre til Borussia Mönchengladbach, hvor han i 45 kampe nettede ni gange.

AGF's sportschef Brian Steen Nielsen er meget begejstret for nyindkøbet.

- Jeg er enormt stolt over, at vi formået at tilknytte en angriber af denne kaliber, og jeg er sikker på, at Nando bliver et scoop - ikke bare for AGF, men for hele SAS Ligaen, lyder det på AGF's hjemmeside.

Nando Rafael selv glæder sig til de nye udfordringer i AGF og dansk fodbold.

- Jeg er meget glad og ser frem til at blive en del af et ungt hold, der er på vej frem. Jeg har fået at vide, at byen elsker fodbold, og at der er mange folk til kampene. Dem glæder jeg mig til at spille for, og i det hele taget bliver det spændende at komme til en klub, som har gode planer for fremtiden, siger AGF's nye angriber.

Nando Rafael får spillernummer 10.