Anfører efter AGF-blamage: Kampen skal hurtigt ud af verden

AC Horsens-anfører Mathias Nielsen fandt 1-5-nederlaget til AGF pinligt, men allerede her til morgen skal der ses fremad

01:51

AC Horsens løb ind i et smerteligt nederlag til de østjyske rivaler fra AGF fredag aften på Casa Arena. 1-5 endte kampen, så derfor ønsker de gulblusede hurtigt at få opgøret ud af systemet.

- Vi mødes kl. 8 lørdag morgen og snakker kampen hurtigt igennem og får den ud af verden. Derefter skal vi koncentrere os om Nordsjælland, siger Mathias Nielsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også AGF smadrer AC Horsens efter fem vanvidsminutter

Allerede onsdag går det nemlig løs igen for de ramte Horsens-folk. Her gæster holdet Farum og FC Nordsjælland – et hold der er inde i fin stime og især har voldt andre problemer med deres lynhurtige kanter.

- Det er nok meget godt med en midtugekamp, så vi kan komme hurtigt videre. Sidst mod Nordsjælland lykkedes vi fint med at lukke ned for deres kantspillere og omstillinger, forklarer Horsens-anføreren.

Ikke så anderledes mod Lyngby
I den modsatte østjyske lejr var glæden naturligvis større ovenpå 1-5-kampen, men også her skal der kigges fremad. AGF har allerede kamp igen tirsdag mod Lyngby.

- Mod Lyngby bliver det igen en krig, men det er en kamp, vi skal vinde, hvis vores målsætning skal nås (en placering i top 6, red.), siger AGFs Martin Spelmann, der imponerede med tre assists i sejren over Horsens.

01:19

VIDEO: Morten "Duncan" Rasmussen lavede hattrick for AGF i kampen mod Horsens. Hør hans kommentarer efter sejren her. 

Luk video

Martin Spelmann ser flere ligheder mellem Horsens og Lyngby, så AGF kan tage meget med videre. Begge modstandere har en tendens til at pakke sig defensivt og lukrere på omstillinger og dødbolde.

- Det bliver nok ikke meget anderledes, men fokus skal være på os selv. Præsterer vi som mod Horsens, så vinder vi også den næste, lyder det fra Martin Spelmann.

Øverst på siden kan du se interviewet med Horsens-anføreren Mathias Nielsen. 

01:59

VIDEO: Her kan du se hele interviewet med AGF's Martin Spelmann. 

Luk video